B2B-myyntineuvottelijoiden rekrytointi

Etsitkö uutta suuntaa työelämässä tai ensimmäistä askelta urallesi? Mitäpä jos kokeilisit kokopäiväistä työtä yritysmyynnin parissa?

Etsimme nyt hyvistä keskusteluista nauttivia uusia myyjiksi koulutettavia mukaan kasvavaan organisaatioomme! 

Meiltä saat reilut työajat, rennon yhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan palkkaasi. 

Millaisesta työstä on kyse ja mitä siitä maksetaan? 

Tarjoamamme työ on yritysmyyntiä – eli käytännössä keskustelua kahden ihmisen välillä. Työpäivät pitävät sisällään eri alojen yrittäjien ja yrityspäättäjien kontaktoimista puhelimitse, heidän tilanteeseensa tutustumista ja tuotteidemme esittelyä heille. 

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavan koulutuksen työhön – haluamme, että menestyt, joten ennen asiakkaille soittamista uusi myyjä saa kattavan perehdytyksen yritykseemme, tuotteisiimme ja myyntitapoihimme sekä pääsee harjoittelemaan myös itse soittamista 50-100 harjoituspuhelun verran.
  • Täysipäiväisen työn
  • Arkisin 7 h työajan
  • Vapaat viikonloput
  • Oman työhuoneen ja viihtyisät työtilat
  • Hyvät työsuhde-edut (mm. Tyky-setelit ja erilaiset myyntibonukset)
  • Hyvät etenemismahdollisuudet – emme rekrytoi päälliköitä talon ulkopuolelta, vaan ylennämme mieluummin myyjiämme.

Työn pohjapalkka on 1500 €, jonka lisäksi maksetaan myyntiprovisio ja bonukset. Uudet myyjät tienaavat meillä tyypillisesti 1800–2300 euroa kuukaudessa. Palkkataso nousee kokemuksen myötä.

Palveluitamme on mukava myydä, sillä niiden tarve on helppo perustella asiakkaille ja tuotteemme ovat tunnettuja. Eniten rekrytoimme myyjiä valtakunnallisen Tarjoukset.fi-palvelun pariin, jonka avulla yritykset voivat löytää palveluilleen asiakkaita ja johon myymme yrityksille paikkoja. Toinen tuotteemme on jokaisella telealueella julkaisemamme paikallispuhelinluettelot, joihin myymme yrityksille näkyvyyttä.

Kuulostaa kiinnostavalta. Millainen työpaikka Infonor Oy on?

Olemme toimineet alalla pitkään ja yrityksenä olemme vakavarainen. Meihin voi luottaa työnantajana: palkat tulevat tilille ajallaan ja muutenkin pidämme huolta siitä, että työntekijöiden asiat ovat kaikin puolin kunnossa.

Työympäristöämme kuvaillaan usein rennoksi. Kukaan ei pönötä töissä turhaan, vaan olemme kaikki rennolla otteella töitä tekeviä työkavereita ja jokaisen panos on tärkeä – oli titteli sitten myyjä tai vaikka toimitusjohtaja (joka hänkin on muuten aloittanut aikanaan meillä myyjänä!). 

Meillä on tietyt yhdessä sovitut pelisäännöt, mutta muuten jokainen vastaa omasta työstään ja esimerkiksi taukoajoistaan itse. Tauot vietämme useimmiten yhdessä ajatuksia vaihtaen, ja yhdessä tekemisen meininki on muutenkin meille tärkeää.  

Haluamme antaa myyjillemme mahdollisuuden keskittyä nimenomaan myyntityöhön, minkä vuoksi myyjien ei tarvitse tehdä mitään ylimääräistä. Myyntiliidit tulevat valmiina työpöydälle ja kaupan syntyessä toimistohenkilökuntamme hoitaa asiakkaan tietojen tallennuksen ja laskutuksen.

Millainen henkilö tehtävään sopii?

Koulutamme kaikki tehtävään, joten meille ei ole väliä mitä töitä olet tehnyt aiemmin. Työntekijöidemme ikähaitari on 20–65 vuotta, ja meille hommiin on hypätty esimerkiksi rakennus-, hoiva-, kiinteistö- ja media-alalta, yrittäjän taustalta ja myös ilman aiempaa työkokemusta.    

Tärkeintä on, että pystyt keskustelemaan suomen kielellä yrittäjien ja yrityspäättäjien kanssa. Emme etsi valmiita myyntitykkejä, vaan hyviä keskustelijoita.

Kiinnostuin! Miten haen teille töihin?

Voit hakea joko täyttämällä hakulomakkeemme tai soittamalla suoraan oman kaupunkisi yksikön vetäjälle (yhteystiedot löytyvät alta). (Vinkki: Arvostamme rohkeaa luuriin tarttumista, työkin kun tehdään puhelimessa!) Kerro hakiessasi miksi haet juuri meille ja millainen ihminen olet. Aiempaa työtaustaasi enemmän meitä kiinnostaa persoonasi.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin mahdollisimman nopeasti hakemuksen saavuttua. Nopeimmillaan meillä on aloitettu työt viikon sisällä työhakemuksen jättämisestä – eli jos kiinnostuit, kannattaa hakea heti!

Täytä rekrylomake ja kerro meille itsestäsi lisää! Tai SOITA!
REKRYTOINTILOMAKE

KUOPIO:
Jan-Peter Malkki, 044 264 6921
Juha Heimonen, 040 848 8969

VANTAA:
040 735 5976

LAHTI:
040 172 7516

SAVONLINNA:
Pasi Hämäläinen, 0400 979 952

Seuraa meitä Facebookissa